Lesmethoden

2.png

Klassikaal

NU BESCHIKBAAR

Vind jij het juist leuk om in een groep te leren dan ben je welkom in één van onze klassikale groepen. Deze groepen zijn gemengd. Onze klassikale theorie lessen worden gehouden in groepen van max. 15 personen zo blijft er genoeg aandacht voor elk individu. De klassikale lessen zijn ook geschikt voor leerlingen met Dyslexie, faalangst, ADHD of andere leerproblemen. 

Deze klas is inclusief 

lunch + drankjes.

Dit is een één daagse cursus!

De cursus is van Ma-Zo van 08:30 uur tot 14:30 uur.

Kosten: Voor €179-  Inclusief gratis lunch en slagingsgarantie!

3.png

Vrouwen klas

NU BESCHIKBAAR 

Heb jij een geloofsovertuiging of vind je het gewoon gezellig om als vrouwen onder elkaar te zijn? Dan ben je van harte welkom in één van onze vrouwen klassen. De lessen worden gegeven door onze vrouwelijke docenten en zijn niet toegankelijk voor heren. 

Dit is een één daagse cursus!

De cursus vindt elke dinsdag plaatst  van 16:00 uur tot 22:00 uur.

Kosten: Voor €179-  Inclusief gratis lunch en slagingsgarantie!

1.png

Online klas

NU BESCHIKBAAR

Heb jij hulp nodig bij het leren voor je theorie-examen en doe jij dit liever online vanuit jouw luie stoel thuis? Presteer je niet goed in groepen, ben je hooggevoelig of heb je een lees- of leerbeperking? Geen zorgen bij ons ben je aan het juiste adres. AutoTheorieDag.nl verzorgt live online theorie cursussen. Tijdens deze lesmethode krijg je online les van een professionele docent die jou d.m.v. een live stream en presentatie voorziet van alle benodigde kennis. Heb je vragen stel ze in de chat zodat jij straks in één keer kunt slagen voor jouw theorie-examen! 

 De live online cursus is van Ma-Zo van 08:30 uur tot 14:30 uur

of van 16:00 uur tot 22:00 uur.

Na aanmelding ontvang je een link in je e-mail om aan de klas deel te nemen.

Kosten:  Voor €149
Inclusief slagingsgarantie!